So nice to meet you!

esther gerritsen

Dit ben ik

Met mijn partner en kinderen wonen we in Assen. Als het even kan reizen we naar Portugal, waar we 2 eigen appartementen hebben in de Algarve. (www.portimaobooking.com staan onze appartementen die we ook verhuren zodat anderen er ook van kunnen genieten!).

De natuur, het klimaat, het heerlijke eten, de fantastische baaien en het land zelf heeft ons hart gestolen!

   Mijn verhaal

 

In 2020 kwam ik ‘weer’ in aanraking met de oliën. Ik had al een diffuser en wat oliën die ik een aantal jaren geleden aangeschaft had staan en deed er op dat moment weinig mee. Na een periode waarin ik het lichamelijk en geestelijk zwaar gehad heb, voelde ik me altijd moe, energieloos en overprikkeld.

Natuurlijke alternatieven is al jaren iets wat me boeit in het leven. Toen mijn kinderen geboren zijn (2009 & 2010) heb ik het koken met zakjes afgeleerd, koken we zoveel mogelijk vers en biologisch en gebruiken we verzorgingsproducten op natuurlijke basis.

Ik wilde terug naar mijn balans, mijn levensenergie, mijn kracht! Via een EMB bloedtest kwam ik achter de disbalansen die mijn lichaam en geest op dat moment hadden. Niet wetende dat ik dit met de therapeutische oliën van Young Living aan kon pakken, begon ik enigszins sceptisch aan het gebruiken ervan en ik schafte de Premium Starterskit aan.

Overduidelijk was het dat de oliën heel puur ruiken, ik had al wel diverse merken geprobeerd maar geen ruiken zo puur dan deze. In de diffuser thuis, kids uit school, oliën erin waardoor ze lekker ‘aarden’ en tot rust komen en ook bij mezelf ging ik de oliën inzetten. Hormonaal mocht er wel wat rust bij me komen en zo ben ik begonnen de oliën op hormonaal vlak in te zetten.

We hebben nu 4 diffusers in huis staan en deze worden elke dag gebruikt en we zetten ze in op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Ook bij de kinderen begon ik steeds meer de mogelijkheden te ontdekken, ik heb een prikkelgevoelige dochter en ook bij haar werken we dagelijks met de oliën. Of mijn zoon die een ‘druk’ hoofd heeft en zich met behulp van de oliën beter kan concentreren. Ook met de schoonmaak in en rondom huis maken we gebruik van de oliën.

Ondertussen voelde ik me sterker worden, voelde mijn kracht en energie weer stromen en dacht dit is te gek! Dat is het moment dat ik besloot zakelijk met de oliën aan de slag te gaan en zo is Oliewys geboren.

Ik vind het fijn om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het uitvinden wat bij ze past. Om een beeld te krijgen van hoe je in het moment staat kunnen we gebruik maken van verschillende methodes die ik toe kan passen. We kunnen met de Itovi scanner een scan maken, ik werk met de Biotensor waarmee we NEI therapie in kunnen zetten of een Pranic healing behandeling

Om jezelf en je gezin te kunnen ondersteunen met gezondere keuzes.
Stap voor stap zodat je je eigen weg kunt bewandelen.

 

esther gerritsen
esther gerritsen

Bewandel je eigen weg!

Je hebt de kracht om bergen te verzetten en met jouw unieke essentie licht te brengen. Om te leven in de essentie van wie je bent met al jouw veelzijdigheid en mogelijkheden zonder dat je leegloopt.

In mijn zoektocht naar balans, naar ontdekken wat mijn mogelijkheden zijn, naar een gelukkig leven herontdekte ik de wondere wereld van de natuur. Jij en ik zijn 100% natuur… en wist je dat de natuur om ons heen ongekende mogelijkheden biedt om jou te supporten in je mens-zijn? Leven vanuit rust, in je energie staan, fit voelen en een sterk immuunssysteem!

Ik sta voor bewandel je eigen pad, dat is je route, je kracht, je energie.

Als je wilt dat ik met je meekijk, maak direct een afspraak in de agenda!

 

 

Neem contact met me op

11 + 5 =