Beschermingssieraad

Oliewys maakt zelf deze sieraden! Draag je eigen beschermingssieraad en blijf dichter bij jezelf. Mensen die veel energie verliezen, altijd ‘aan’ staan, de zintuigen open hebben staan hebben baat bij het dragen van deze hanger met korrels die beschermen tegen informatieoverdracht. 

In een tijdperk waarin persoonlijke informatie van onschatbare waarde is, biedt onze DNA-beschermer een absolute aura bescherming tegen de negativiteit van omringende mensen of andere storingsbronnen.

Ons beschermingssieraad fungeert als bewaker van genetische aura gegevens. Het werkt op basis van genetische absorptie en resonantiefilter, zodat persoonlijke informatie altijd bij jezelf vertrouwelijk en beschermd blijft.

Voor de therapeuten:

Een extra dimensie voor onze therapeuten, het zorgt ervoor dat de universele energie positief aanwendt voor het helen van cliënten, zonder dat de eigen energie uitlekt.

Terwijl er gewerkt wordt aan alle helings-protocollen met de biotensor hoef je je geen zorgen te maken over je eigen energie en aura.

 

Wat maakt het beschermingssieraad zo leuk?

  • Door de verschillende ontwerpen kies je je eigen stijl en stem je deze af bij je dagelijkse outfit
  • Door het dragen blijft je aura veilig zonder er iets voor te hoeven doen. De korrels worden opgeladen aan de zon- en maanlicht. Voor jezelf, je partner, kinderen of je huisdier, iedereen kan het beschermingssieraad gebruiken!
  • Nu naast het klassieke buisje voor je broekzak nu de optie om te kiezen voor een sieraad die je mag zien!
  • Voor het dragen hebben we er alvast een RVS ketting bijgedaan. Het is natuurlijk helemaal leuk wanneer je de hanger aan je eigen ketting hangt!